ZIJ NAMEN GEEN RISICO EN VERTROUWDEN OP SurePress!

WordPress portfolio & realisaties

Een greep uit het
betere werk

“Met SurePress hebben we een partner in huis die onze waarden en business perfect vertaalt naar internet. Pragmatische aanpak met resultaat, zonder ontgoocheling of zorgen!”

Jonathan KesteleynZaakvoerder - Ghent AggregatesFloorfilla Media

“Onze website was aan een opfrissing toe en bij webmeister vonden we een partner die zowel technologisch als inhoudelijk konden meewerken aan een creatieve oplossing op maat van onze firma. Daarenboven was het erg fijn samenwerken met het jonge dynamische team. Een aanrader!”

Pascale DaemenZaakvoerder - Kalibre

“Onze nieuwe website is zeer toegankelijk, duidelijk en heeft een warme uitstraling, En vooral: onze bezoekers vinden de informatie zeer gemakkelijk. De Google resultaten zijn ook zeer goed. Ik krijg heel veel positieve reacties van mijn klanten. Ik ben dus uitermate tevreden.”

Wendy VandeguchteZaakvoerder - Imperia Esthetica

“Voor de bouw van onze eerste website hebben we met plezier samengewerkt met SurePress. Met het nodige professionalisme en vooral veel geduld, werden we begeleid en bijgestaan in de typische rechttoe rechtaan en no-nonsense stijl van Luc, met steeds een snel en duidelijk antwoord op al onze vragen. Het resultaat is een modern logo en een frisse, hedendaagse website.”

Tom VandervorstAlgemeen Directeur Venac

“Luc zijn directe stijl en gedrevenheid vertaalt zich in de goede coördinatie en coaching van het project, tot aan alle eisen van de klant werd voldaan.”

Manuel RyheulZaakvoerder - RNW

“De samenwerking met het team van SurePress verliep vlot. Door externe factoren doken er wel wat obstakels op doorheen het project, maar die wisten ze telkens flexibel en professioneel voor ons op te vangen. Wij zijn tevreden met het geleverde resultaat.”

Jelle DendauwAlgemeen Directeur - ESTL

“Een heel leuke samenwerking met SurePress, duidelijk afspraken, leuke ontwerpen, zeer goeie ideeën, correcte facturatie. Met dank. Een tevreden klant”

Marie-Christine BooneZaakvoerder - KOKK

“Onze website moest een meer professioneel uitzicht krijgen en we hadden hiervoor een beperkt budget vrijgemaakt. De projectmatige aanpak van SurePress leverde het resultaat zoals we het voor ogen hadden. No nonsense, technisch correct, eerlijk en binnen budget. Precies zoals we het wilden: zonder zorgen.”

Peter DhondtSales Manager - CERM

“SurePress is een jonge onderneming die kwalitatief hoogstaande websites ontwikkelt met een fantastische service dankzij de passie en de duidelijke missie van Luc. Een aanrader!”

Sven VandendriesscheZaakvoerder - VDD-Consultancy

“Voor Cogixo wilden we een mooie gebruiksvriendelijke website. SurePress voelde goed aan wat we precies zochten. Ook tijdens de ontwikkeling konden we steeds met onze vragen bij hen terecht en kregen snel een duidelijk antwoord. Het resultaat mag er zijn. De website oogt fris, modern en is erg overzichtelijk.”

Frederik DelodderZaakvoerder - Cogixo

“SurePress is erin geslaagd om, met een beperkt budget, een heel gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en professioneel resultaat neer te zetten dat onze verwachtingen ruimschoots overtrof. Wij zijn zeer tevreden over de aanpak, ideeën en de afhandeling van begin tot einde.”

Carl Van PuymbroeckSales & Operations - ISCS technical

Overtuigd? Ontdek onze pakketten op maat van je budget!